A Gondviselés jóvoltából mi egy sehol sem létező kategória  -  a Velocipédes-Verklis Házaspárok egyedülálló  képviselői vagyunk. Közös érdeklődési körünk eredményeként, közel tíz éve ismerkedtünk meg - tevőlegesen is - a kb. 150 éves varázslatos hangulatú egykori közlekedési eszközzel, a Velocipeddel. Mely jármű, a mai biztonsági kerékpár egyik elődje volt.
A szerelem első látásra hangulatát és a szimpla közúti közlekedés biztonságos megtanulását - kb. két év elteltével - felváltotta a látványos és veszélyes mozdulatsorok elsajátításának igénye.
Így egy céltudatos és intenzív képzés után jutottunk el arra a szintre, hogy mára már egy  kb. 10-15 perces önálló műsorral rendelkezünk. E Kedves Műsor keretén belül gördülékenyen mutatjuk be a legelemibb mozdulatokat - a felszállástól kezdve - a legveszélyesebb "ketten egy velocipeden" produkciót is. Sőt . . . egyéb meglepetéseink is vannak. Szerepléseink a hálás és értő közönség köreiben mindig osztatlan sikert aratnak.
Elsősorban szabadtéri rendezvényeken veszünk részt,
de zárt térben is pl. sportcsarnokban, vagy szállodák éttermében, iskolák aulájában is biztonságosan mozgunk.
Különböző - fesztivál jellegű találkozókra, felvonulásokra, veteránjárművek parádéira kapunk hazai és külföldi meghívásokat. Természetesen mint mobil idegenforgalmi látványosság is képviselünk programokat, turisztikai és gyermeknapi rendezvényeket. Egyedi felkérésre promóciós feladatokat is teljesítünk pl. Expo és egyéb "Vásári" Napokon.
S tesszük mind ezt korhű, vagy az alkalomhoz illő ruházatban !
Velocipedjeink szállítása biztonságosan megoldott, így elméletileg bárhol bármikor meg tudunk jelenni.
Igény esetén ismertető jellegű, műszaki tartalmú tájékoztatóval is tudunk szolgálni - kiegészítve fotózási lehetőséggel az érdeklődők felé.
 
 
2016 nyarán a a Keszthelyi Nemzetközi Verklifesztiválon megismerkedtünk a "hangszerek királynőjével" a kíntornával, így velocipédes fellépéseinket színesíteni tudjuk a verklijeink jelenlétével valamint önálló fellépéseket is  vállalunk családi ünnepeken és egyéb rendezvényeken.
 
 Elérhetőségünk : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- minden kérdésre válaszolunk -
 
Üdvözlettel

Szarka Mária & Alexander Kóra
02-ms